- Tilbehør

Der er 1 produkt.

Tilbehør til kjoler

Er du på udkik efter smart tilbehør til din kjole? I vores webshop finder du meget smart tilbehør til din kjole eller outfit, uanset anledningen. Vi har et flot udvalg i smukke smykker og accessories, der lige netop passer til dit behov. Hvad enten du er på udkik efter accessories til din hverdag eller når det skal være ekstr...

Tilbehør til kjoler

Er du på udkik efter smart tilbehør til din kjole? I vores webshop finder du meget smart tilbehør til din kjole eller outfit, uanset anledningen. Vi har et flot udvalg i smukke smykker og accessories, der lige netop passer til dit behov. Hvad enten du er på udkik efter accessories til din hverdag eller når det skal være ekstra smart til fest, så har vi det feminine udvalg du er på udkik efter. Vi har også de populære Rockabilly skørter i sort eller rødt, som giver din Rockabilly kjole eller retro kjole ekstra volume og fylde. Som lækkert tilbehør og den sidste finish har vi de smarte lange sorte handsker som passer perfekt til din Rockabilly kjole og sætter prikket over i`et for det fuldendte 50`er og 60`er look.

Vi udvider hele tiden vores sortiment af tilbehør til kjoler, og følger med i hvordan moden skifter og tilpasser vores udvalg efter det, så tag et kik rundt i vores udvalg af tilbehør og lad dig friste.

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare
 • Størelser på lager
  • Onesize
  Sorte bambus strømpebukser Sorte bambus strømpebukser
  -25%
  tilgængelig
  Sorte bambus strømpebukser
  4908

  Super lækre og bløde bambus strømpebukser fra mærket Pamela Mann. Bambus strømpebukser er ultra bløde og har mange fantastiske egenskaber. Lavet i blødt og holdbart bambusgarn, der gør dem varme og behagelige at have på. Materiale: 73% bambus, 25% nylon, 2% elastan Vask ved skånevask max. 30 grader. Leveringstid 2 - 3 hverdage.

  96,75 kr 129,00 kr -25%