Ferie lukket fra d.13/7 - 27/7 - Ordre ekspederes igen FRA 28/7, kærlig hilsen Sus fra BeautyAndDresses.dk

Hudpleje

Der er 3 varer.

Hudplejeprodukter

Har du brug for at forkæle din hud, så gå på opdagelse i vores univers af lækre hudpleje produkter. Her finder du alt fra ansigtscremer, både dagcreme og natcreme. Du finder også de fantastiske pleje produkter til kroppen, med alt fra bodyshower. bodylotion og skubbe cremer. Det er også her du finder den fantastiske serie Rauns...

Hudplejeprodukter

Har du brug for at forkæle din hud, så gå på opdagelse i vores univers af lækre hudpleje produkter. Her finder du alt fra ansigtscremer, både dagcreme og natcreme. Du finder også de fantastiske pleje produkter til kroppen, med alt fra bodyshower. bodylotion og skubbe cremer. Det er også her du finder den fantastiske serie Raunsborg Nordic, som er naturlig hudpleje med nordiske urter og planter, udviklet i samarbejde med Jim Lyngvild. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Body Scrub 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Body Scrub 200 ml
  2062

  Eksfolierende gel med en frisk duft af rabarber og solbær. Græskarkerner forstærker skrubbeeffekten og fjerner effektivt de døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Ekstrakter af morgenfrue beroliger og genopbygger hudens balance, mens rapsolie sikrer naturlig og blødgørende hudpleje.

  111,30 kr 159,00 kr -30%
 • Bodylotion 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Bodylotion 200 ml
  2002

  Rig og nærende lotion med frisk duft af rabarber og solbær. Tilfører dybdevirkende fugtighed og efterlader huden blød, smidig og frisk. De aktive ingredienser fra radiseolie får cremen til at trænge hurtigere ind uden at fedte. Padderok virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin

  104,30 kr 149,00 kr -30%
 • Skin Tonic 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Skin Tonic 200 ml
  1971

  Alkoholfri tonic med frisk duft af birk. De aktive ingredienser fra sukkerroe tilfører fugt, mens hyldeblomst og birkebark beroliger, plejer og opfrisker huden. Troldhassel og tranebær virker opstrammende og har en antibakteriel virkning. Fjerner let og effektivt makeup og urenheder fra huden. 

  118,30 kr 169,00 kr -30%
Accepter

Denne side bruger cookies