Ferie lukket fra d.13/7 - 27/7 - Ordre ekspederes igen FRA 28/7, kærlig hilsen Sus fra BeautyAndDresses.dk

Raunsborg

Der er 3 varer.

Raunsborg Nordic hudpleje

Raunsborg Nordic er en hudplejeserie, som er inspireret af urter, planter, bær og blomster fra den nordiske natur og er kendt for de virksomme ingredienser, som man har i generationer hentet ude i naturen. Serien er udviklet i tæt samarbejde med Jim Lyngvild og er inspireret af hans passion for det nordiske. Raunsborg N...

Raunsborg Nordic hudpleje

Raunsborg Nordic er en hudplejeserie, som er inspireret af urter, planter, bær og blomster fra den nordiske natur og er kendt for de virksomme ingredienser, som man har i generationer hentet ude i naturen. Serien er udviklet i tæt samarbejde med Jim Lyngvild og er inspireret af hans passion for det nordiske. Raunsborg Nordic hudpleje er en skønhedsserie til alle hudtyper og indeholder aktive planteekstrakter som forbedrer fugtbalancen, udjævner fine linjer og rynker, plejer og beskytter huden for ydre påvirkninger. Produkterne er milde, effektive og tilsat de skønneste dufte. I Raunsborg Nordic hudpleje finder du bland andet den berømte håndcreme til tørre hænder, den fantastiske dagcreme og natcreme. Trænger din krop til forkælelse, så prøv serien med bodyshampoo, bodyscrub og bodylotion, og mærk forskellen. Hos Raunsborg Nordic finder du også de fantastiske parfumer, deodoranter og solcreme, og hos BeautyAndDresses.dk får du altid hele serien til -10 %.

Så bliv fortryllet af Jim Lyngvild, s fantastiske hudplejeserie.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer
 • Body Scrub 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Body Scrub 200 ml
  2062

  Eksfolierende gel med en frisk duft af rabarber og solbær. Græskarkerner forstærker skrubbeeffekten og fjerner effektivt de døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Ekstrakter af morgenfrue beroliger og genopbygger hudens balance, mens rapsolie sikrer naturlig og blødgørende hudpleje.

  111,30 kr 159,00 kr -30%
 • Bodylotion 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Bodylotion 200 ml
  2002

  Rig og nærende lotion med frisk duft af rabarber og solbær. Tilfører dybdevirkende fugtighed og efterlader huden blød, smidig og frisk. De aktive ingredienser fra radiseolie får cremen til at trænge hurtigere ind uden at fedte. Padderok virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin

  104,30 kr 149,00 kr -30%
 • Skin Tonic 200 ml
  -30%
  tilgængelig
  Skin Tonic 200 ml
  1971

  Alkoholfri tonic med frisk duft af birk. De aktive ingredienser fra sukkerroe tilfører fugt, mens hyldeblomst og birkebark beroliger, plejer og opfrisker huden. Troldhassel og tranebær virker opstrammende og har en antibakteriel virkning. Fjerner let og effektivt makeup og urenheder fra huden. 

  118,30 kr 169,00 kr -30%
Accepter

Denne side bruger cookies