Ferie lukket fra d.13/7 - 27/7 - Ordre ekspederes igen FRA 28/7, kærlig hilsen Sus fra BeautyAndDresses.dk

Nedsat pris! Skin Tonic 200 ml Udvide

Skin Tonic 200 ml

Raunsborg Nordic

1971

Nyhed

Alkoholfri tonic med frisk duft af birk. De aktive ingredienser fra sukkerroe tilfører fugt, mens hyldeblomst og birkebark beroliger, plejer og opfrisker huden. Troldhassel og tranebær virker opstrammende og har en antibakteriel virkning. Fjerner let og effektivt makeup og urenheder fra huden. 

118,30 kr

inkl. moms

169,00 kr inkl. moms

-30%

Raunsborg Nordic - Jim Lyngvild


Raunsborg Nordic er en skønhedsserie som er inspireret af rigdommene i den nordiske natur. Nordisk skønhed er verdenskendt. Og hemmeligheden ligger i de virksomme ingredienser, som generationer har hentet ude i den nordiske natur. med udgangspunkt i den flere århunderede gamle bog om nordiske planter, Flora Danica, har de udnyttet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster. Serien er udviklet i tæt samarbejde med Jim Lyngvild og inspireret af hans passion for det nordiske.


Raunsborg Nordic er en skønhedsserie til alle hudtyper og målrettet til kvinder 30+. Hudplejeprodukterne indeholder aktive planteekstrakter, som plejer huden, forbedrer fugtbalancen, udjævner fine linjer samt beskytter huden mod ydre påvirkninger. Produkterne er milde, effektive og tilsat skønne dufte.


 


 


 

Accepter

Denne side bruger cookies