FORTRYDELSESRET:
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos BeautyAndDresses.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du modtager din vare. BeautyAndDresses.dk skal skriftligt have besked om anvendelse af fortrydelsesretten ved at udfylde standardformularen, som du finder HER. Fortrydelsesretten kan kun gøres gældende, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand som leveret senest 14 dage efter meddelelse om anvendelse af fortrydelsesretten. Varer skal returneres i original emballage, dvs. at alle mærker, mærkater, folier mm skal være intakte. Det er udelukkende BeautyAndDresses.dk som vurderer og fastlægger den returnerede vares stand samt værdi. Alle varer som ikke kan videresælges på grund af købers håndtering, anses for værdiløse og refunderes derfor ikke. BEMÆRK: Retur adressen er ikke den samme som webshoppens adresse.

Retur varer sendes altid tilbage til:

BeautyAndDresses.dk

Damgårdsvænget 4

5853 Ørbæk

Tlf: 23 23 16 05

Mail: info@beautyanddresses.dk

Når fortrydelsesretten benyttes, skal forbrugeren selv afholde alle omkostninger forbundet med returneringen. Endvidere skal fortrydelsesformularen være udfyldt korrekt og skal være BeautyAndDresse.dk i hænde senest 14 dage efter leveringen af varen. Varen SKAL sendes retur MED OMDELING, ellers bliver den ikke modtaget retur da jeg ikke afhenter pakker der er sendt til pakkeshops.

Bemærk: Jeg har IKKE gratis retur da jeg kun er en lille webshop.

Du kan vælge at købe en pakkelabel fra PostNord til 40 kr igennem BeautyAndDresses.dk - Du finder den her:

Køb returlabel

Varer der er sendt direkte fra min leverandør af SKAL også sendes tilbage til BeautyAndDresses.dk!Tilbagebetaling ved anvendelse af fortrydelsesretten sker, når varen er modtaget hos BeautyAndDresses.dk og der er foretaget en vurdering af returvaren jf. ovenstående. Tilbagebetaling sker til betalingskortet, der var anvendt til købet, så snart vores gennemgang af varen er afsluttet.

REKLAMATION:
Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, groft misbrug fra brugerens side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles BeautyAndDresses.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang. I forbindelse med reklamationssager afholder BeautyAndDresses.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang, dog betinget af at reklamationen er rettidig meddelt.

Skulle der beklagelig vis være en fejl på din vare, skal vi kontaktes på info@beautyanddresses.dk straks efter at fejlen er konstateret. I mailen skal du sørge for at angive ordrenummer, varens navn samt beskrive fejlen. Herefter modtager du svar fra os indenfor 48 timer på hverdage. Når du har modtaget svar, bedes du benytte returblanketten, som var vedlagt i pakken ved modtagelsen. Har du mistet returblanketten, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan sende dig en ny på mail.

Hent returseddel HER