Profil

Mit navn er Sus Isager og jeg er ejer af min webshop BeautyAndDresses.dk som jeg startede i 2013.

Hos BeautyAndDresses.dk finder du feminint modetøj og især kjoler til enhver anledning. Min passion er det ekstra feminine i modetøjet og kjoler der lige nøjagtig sætter prikken over i´et, og gør dig flot som kvinde til enhver anledning. Jeg elsker kjoler og derfor vil du finde mange flotte feminine kjoler du ikke finder mange andre steder og til priser der følger kvaliteten.

Min passion er plus size tøj & kjoler og hos mig finder du ofte meget billige kjoler i stor størrelse, for min mission er at finde smukke kjoler til dig som er en plus size pige, til priser hvor alle kan være med.

Jeg håndplukker mine kjoler fra rigtig mange forskellige leverandør rundt omkring i verden og derfor er der forskellige størrelser på kjolerne. Du finder altid måleskema under varen i shoppen når du scroller nedad.

Der kommer hele tiden nyt og spændende tøj og accesories på siden, og der vil løbende komme nye kategorier ind, så hold øje med siden.

Jeg har alt hjemme på lager i kategorien plus size tøj og kjoler, de andre mode kjoler sendes direkte fra min leverandør af. Det står altid i varebeskrivelsen af varen hvis den sendes direkte fra min leverandør af.

Plus size tøj sendes med 1 - 4 dags leveringstid

Kjoler fra mine leverandør mellem 5 til 8 hverdage.

For mig er kunden i centrum og jeg bestræber mig på at give den bedste kundeservice. Du har altid 2 uger til at fortryde dit køb og jeg bytter med et smil. Du er altid velkommen til at sende mig en mail med spørgsmål eller ideer til nye produkter til min webshop. Mail: info@beautyanddresses.dk

Jeg har en FaceBook side og du kan følge den ved at trykke på linket her: BeautyAndDresses.dk

Med venlig hilsen

Sus Isager

BeautyAndDresses.dk

Damgårdsvænget 4

5853 Ørbæk

CVR: 34312931

Jeg har desværre været nød til at lukke mit showroom og er nu kun en webshop, og jeg har desværre ikke mulig for at man kan komme og prøve kjoler.

Retur pakker sendes til:

BeautyAndDresses.dk

Att: Sus Isager

Damgårdsvænget 4

5853 Ørbæk