Profil

Mit navn er Sus Isager og jeg er ejer af min webshop BeautyAndDresses.dk som jeg startede i 2013.

Hos BeautyAndDresses.dk finder du feminint modetøj til enhver anledning. Min passion er det ekstra feminine i modetøjet der lige nøjagtig sætter prikken over i´et, og gør dig flot som kvinde til enhver anledning. Jeg elsker kjoler og derfor vil du finde mange flotte feminine kjoler du ikke finder mange andre steder og til priser der følger kvaliteten.

Min passion er plus size tøj & kjoler og hos mig finder du ofte meget billige kjoler i stor størrelse, for min mission er at finde smukke kjoler til dig som er en plus size pige, til priser hvor alle kan være med.

Jeg har en stor kærlighed til Rockabilly, Vintage og Retro kjoler og du finder et eksklusivt udvalg af flotte kjoler med et twist af feminin stil i denne kategori. I 2016 begyndte jeg at sælge Plus Size kjoler i denne kategori og mange af disse kjoler kan du få helt op i størrelse 58. I samme feminine og anderledes stil vil du også møde moderigtige Oktoberfest kjoler og Tyroler kjoler i flotte design og fantatiske farver og i ekstremt høj kvalitet.

Der kommer hele tiden nyt og spændende tøj og accesories på siden, og der vil løbende komme nye kategorier ind, så hold øje med siden.

Da jeg kun er en lille webshop bliver de fleste af mine kjoler sendt ud til kunden direkte fra min leverandør af og du vil altid kunne se under hver vare hvor lang leveringstiden er.

For mig er kunden i centrum og jeg bestræber mig på at give den bedste kundeservice. Du har altid 2 uger til at fortryde dit køb og jeg bytter med et smil. Du er altid velkommen til at sende mig en mail med spørgsmål eller ideer til nye produkter til min webshop. Mail: info@beautyanddresses.dk

Jeg har 2 FaceBook sider og du kan følge dem ved at trykke på linket her: BeautyAndDresses.dk & BeautyAndDresses.dk Rockabilly & Plus size tøj hvor du ved den sidst nævnte følger alt hvad der sker på Rockabilly, Vintage og Retro stilen og ALT plus size tøj.

Med venlig hilsen

Sus Isager

BeautyAndDresses.dk
Skovparken 20
5853 Ørbæk